Mi har ofta undrat det, eftersom alltsammans arme befinner si sasom Tinder

Mi har ofta undrat det, eftersom alltsammans arme befinner si sasom Tinder

Omkring 1/7 itu varldens populatio befinner si registrerad hos den bla jatten sam tack vare dom massa skyddsatgarderna finns det forhallandevis atnjuta forfalskningar! Darnast slutet inneha det nya alternativet “Facebook Dating” samt varit tillgangligt inom Tyskland, typisk Bangladeshi dam vilket skots opp med foto varsel darfor tekniska svarigheter.

Vad erbjuder saken dar nya dejtingfunktionen villi Facebook? Befinner sig Facebooks dejtingtjanst lovande alternativ snarare en besvikelse? Erik befinner si 25 ar sam ager provat det. Hans deduktion? Det befinner si faktiskt forbluffande!

Erfarenheter bruten Facebook Dating

“Enkel installation, kvickt start. Nar det galler detta befinner si Facebook Dating-appen en segrare. Och det som varje avsevart centralt stav jag ingen a uppsyn vanlista tillat ordnin pa nar jag promenerar tillsammans. Aven om det inte ar pinsamt att dejta villig webben ville jag bevara mig allena a do korkade kommentarerna. Dartill age jag samt arbetskamrater gallande uppsyn vanlista och det angar inte dem underben mi utfor gallande min ledighet.”

Nago massor angelagen punkt pro massa nykomlingar som har hallit tillbaka lite pa Facebook-dating. Radslan darfor att vannerna skulle ringa ordning pa det varje biff. Andock Facebook har snabbt skapat klarhet narvarande. Inga motion villig rimli partners kommer fran vanskapslistan samt det syns inte forut en att ni ager registrerat dej kungen Facebooks singelbors.

Hur funkar Facebook dating

“befinner sig detta sannerligen Facebook? fastsatt f blaare. Du sveper, typiskt Tinder, och do saso passar varandra kan gripa kontakt tillsammans varandra. Ett privilegium ar att mi kan beskada forsavit sjalv har blivit matchad samt kan darpa anpassa i retur. Det ger jag solklar nagon kansla utav trygghet.

Facebooks dejtingapp fungerar sannerligen villi dit fason sasom Tinder, saken da standiga favoriten bland dejtingappar. Med nagra liten skada subtila skillnader. Saso Erik redan age namnt befinner sig spanningen fa borttagen narvarand.

Nar n far betrakta nago ikon villi nagon gumma saso redan inneha swipat de mot moderat. Odla n titta att hon tycker om dig. Odla forsavitt ni valjer riktig sida genast ager n nago tavling. Det befinner sig fa lattsamt, skada aven f trist. Nar ni sveper gallande Tinder var det fastan allt exakt saken da narvarande spanningen som gjorde matchningen odla fangslande, alternativ hurda?

Hurda aktiverar mi Facebook Dating?

“mot ett inledning forstod jag ej ratt hurdan Facebook Dating fungerade. Intill nagot stund insag jag att mi behovde appen stav detta. Det har aldrig varit nagot bryderi for mej fordom, mi har evigt anvant FB igenom mobilwebblasaren. Men appen var fartfyllt installerad samt mi tvingas medgiva att resten itu Facebook befinner si massor trevligare att hantera ann genom webblasaren. Det hade jag ick vantat mej.”

Det finns marklig grundlaggande begaran saso tvingas uppfyllas for att delta i Facebook Dating. Det befinner sig solklar betydelsefullt att innehava ett Facebook-profil. Logiskt. Skada saken dar har profilen tvungen samt tillgodose marklig regel (saso ick anges utav Facebook). Formodligen vara tvungen Facebook-profilen aga funnits nago tidrym, det tvingas vara kompisar och bilderna tillat inte endas presentera katter, hundar alternativ andra djur. Do majoritete riktiga profiler uppfyller fasten kraven och kan overvara Facebook Dating.

  1. Ladda ner och inleda Facebook-appen
  2. N klickar pa dom tre strecken kungen modera part (jamte klockan).
  3. Ni letar efter dejtingfunktionen sam valjer saken da.
  4. Ni bekraftar ditt medverkan.
  5. Du skapar nago ny image med information sasom din dejtingpartner kommer att kika.
  6. Ni definierar vem ni soker (chattpartner, forhallande, momentan)
  7. Ni borjar passa.

Det ar op at de hurdan kopiost n fyller i din image. Facebook staller skild fragor mot dej darfor att katalogisera dina intressen sa absolut sasom genomforbart. Du kan ge besked, skad ni kan likas utelamn fragorna. Ju mer arliga sam detaljerade dina svar ar, desto mer lampliga befinner si de mojliga matchningsforslagen forut de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir