Bonanza Yeni Hedef: NBC: Ücretsiz indirin, edinin ve çevrimiçi yayın yapın: İnternet siteleri Arşiv

Hoss, Cutter yeni kamyon eğitiminin gelmediğini anladığında sonuçların ne olacağından korkar. Cutter sadece üç askeri gözlemliyor ve diğerinin (bir çiftin) gerçekten de oraya doğru geldiğinden şüpheleneceksiniz. O, Hoss’a göz kulak olması için tek kişiyi bırakacak ve sen de Charlie’ye bakabilirsin, diğer kişi ise ayrılır.

play bonanza billion free

Daha sonra akşamları tek başına izcilik yapmakta ısrar ediyor. Adam, erkeğinin sulama deliği değil, h2o’nun çalı olduğunu kesinlikle kestiğinizi keşfettiğinde, üç el ateş edecek, duracak ve bir sonraki atışta birkaç tane daha yapacak. Bir sinyal onu ziyaret etmenin güvenli olduğunu belirtecektir. Charlie onlara dikkat etmedikleri zaman kuzeye, Highlands’e gitmelerini söyler. Hoss, arkadaşınız Charlie’ye ısrar ediyor, o yüzden yola çıkıyorlar. Bu arada Cutter’ın adamları, bir yandan kayaları takip ederken bir yandan da yeni gümüşü dağıtmak istiyorlar.

  • Pender, Charlie’yi gözcülükten bu yana hatırlıyor ve çaresizce bir rehberin işi ona teklif etmesini istiyor.
  • Yepyeni Şef geri dönüp dönmeyeceğini seçmelidir, aksi takdirde geri döner.
  • Yeni anlaşmanın yürürlüğe girmesi durumunda size yardımcı olacak bir çifti pazarladılar.
  • Hoss, Charlie’yi acınası bir şekilde dışarıda otururken bulur.
  • 2012’de bu adam eski bir mahkeme ajanı olarak Senato duruşmalarında yeni anlaşmayı desteklemek için ifade verdi, böylece George W. Bush bunu yapabilirsiniz.

Askerler gelirse Charlie, yakınlarda büyük, hareketsiz bir tavşanı görünce onlara zehir de içerdiğini söyler. Kesinlikle herkes için tatmin edici değildi, ancak yapabilecekleri çok az şey var. Yeni usta, başka bir su kaynağına gitmeden önce tayınları kesmeye ve kamp kurmaya karar verdi.

Ancak Charlie onlara suda zehir olduğunu söyler. İkna olmayan birçok askerden biri içeri dalıyor. Adam aniden karın ağrısından irkildi ve birkaç dakika sonra vefat etti.

Hoss ve Charlie tatlı su kaynağına vardıklarında, Charlie suyun zehirsiz olduğunu öğrenir ve böylece ikisi doğrudan suyun tadını çıkarmak için dalarlar. Öyle olmasa da, rehinelerden bu yana Cutter onları tuttuğunda alınan zevk aslında çok az yaşanıyor. Cutter askerlerle ilgili taleplerde bulunur ve onlara tam olarak hangi kodu sağladığını öğrenebilirsiniz. Hoss cevap vermek istemez ama Charlie, Cutter’ın el sallamasından sonra konuşmaya karar verir ve sen de ona büyük bir şişe viski dökebilirsin. Cutter’a yaklaşık üç test kodunu anlatır ve böylece Cutter 3 kez ateş eder. Üç el silah sesini duyduktan sonra yeni birlikler tehlikenin yakın gelecekte olduğunu düşündüler ve bu yüzden gerçekten de vahşi doğanın kuzeyine doğru ilerlediler.

Senaryoyu Tamamlayın ve Hedefinizi Tartışabilirsiniz

Gelenek Vakfı’ndan Steven Groves, yeni anlaşmanın aslında değersiz olmasının nedeninin tam olarak bu olduğunu belirtiyor. Bugün, yeni nesil elektronik cihazlara sahip olmak için gerekli olan, deniz tabanındaki uygun minerallerden elde edilen tahmini trilyonlarca dolarlık yeni bir rekabet var. Okyanus Paktı yasasını onaylayan yerler arasında, bugün aslında dev örümceklerin su tabanından yepyeni besinleri işlemesi için değerlendirme yapılıyor. Tatlı koruyucuları, aslında değişen profil nedeniyle yönlendirin, şekerleri her dağılımda yörüngesini kesinlikle değiştirmeye yönlendirin. En yeni şekerleri sınırlamak için akıllıca yöntemlerle, derneklerden uzakta özetlenen ağda gezinin ve kazançları güvence altına alın. Günlük ödülleri hatırlatan özel hesaplara katılın ve video oyununa dağılmış kitap seramik karoları toplayacaksınız.

Üçüncü sulama aralığında bazı taşların etrafında pusuya yatmışlar. Hoss ve sen Charlie geldiğinde, onu esir alırlar. Cutter’ın kaç kişinin tutulduğunu ve ona verilecek yeni kuralın ne olması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Cutter, sohbet etmeye karar veren Charlie’de bir şişe viskiyi şişirir. Cutter’a yeni kuralın aslında üç görüntü civarında olduğunu ve Cutter’ın üç kez ateş ettiğini bildirdi. En yeni birlikler üç atışa uyum sağlıyor ve bunun, ileride risk bulacağınız için vahşi doğanın dışında kuzeyi göstermenin bir işareti olduğunu anlıyor.

Baş Pender küçük kayıplarla gelir. Yeni silahlı kuvvetler vagon treni h2o fırçayla çölün dışına çıkabilir ve siz de Charlie’nin kendilerini uygun şekilde kullanmış olmasını sağlayabilirsiniz. Charlie ve ordu askerleri bir sonraki sulama deliğine gelir.

Taze Cartwright’lar

Hoss, gönüllünüzün neredeyse hiç h2o’nun olmadığı vahşi doğada altın sonuçlar veren bir birliğe liderlik etmesini sağladığında, düşünme saygısını yeniden kazanmasına yardımcı olur. Ancak Çin’in derinlerde artan becerisine ilişkin federal sığınma kaygıları madencilikle ilgili. Cutter çetesiyle birlikte 2. suyunuza giden birliklerin önüne gelir. İhtiyaç duydukları şeyi aldıktan sonra taze zehiri koymanıza yardım etmeyi teklif ediyor. Adamlarının sabrı tükendi, bu da vahşi doğada yürüyüşe çıkmak yerine birlikleri ortadan kaldırdığını gösteriyor. Ancak aynı zamanda Cutter’ı da kontrol etmeye devam ediyorlar çünkü o adam, nasıl olduğunu asla bilemeyeceğiniz tek kişi.

Steven Groves, Gelenek Vakfı’ndaki yaşlı bir kurallar uzmanını yargılıyor. https://slotsweetbonanzaoyna.com/ Donald Trump’ın Beyaz Saray’ında farklı bir danışmandı. 2012 yılında Groves, You.S.’ye ifade verdi. başarısız oldunuz, en yeni deniz yatağını kullanabilmeniz için herhangi birinin rızasını almak istiyorsunuz. Ben, Kızılderililerle barış yapma görevi için eski bir ordu arkadaşını işe alır. Ancak arabayı kullanan Hoss ve kendisi, Albay Jarrell’in onlara gerçek düzenlemeleri bildirmediğinden şüphe duyacaktır.

Hoss ve Charlie korumayı etkili bir şekilde alt eder. Charlie onların alkollü içeceklerini görüyor, Cutter’ı kandırdıkları için mutlu, ordunun müsait olmadığını biliyor. Ancak hayır, Cutter yeni vagon treninin çalışmadığını öğrendikten sonra Hoss, bunun sonuçlarının ne olacağı konusunda endişelenmeye başlar. Sarhoş metropol Charlie Trent salonda, silahlı kuvvetler izci olarak raporlarını paylaşırken harika vakit geçiriyor.

Adam Charlie’yi tanıtıyor ve kimsenin bu yeni çorak araziyi Charlie’den daha iyi anlayamayacağını ima ediyor. Aynı zamanda Cutter ve grubu onu arkadan uzaktan izliyor. Hoss, salonda yeni harap olmuş Charlie’yi keşfeder. Yeni şef bir kez gelir ve Cutter’a yükümlülüklerini derhal yerine getirmesini güvenli bir şekilde emreder. Onu kovabilmeniz için tehdit ediyor, sonra da çorak araziyi herkesten iyi bilen Charlie Trent’i işe alacağını söylüyor. Cutter bunu eğlenceli buluyor çünkü Charlie keskin bir pusu için en yeni orduyu ekleyerek neredeyse insanları ortadan kaldırıyor.

Altın tutan bir ordu kamyonunu yöneten Usta Pender, erzak almak için Virginia Urban bölgesini kapatıyor. Hoss’un bir arkadaşı olan Charlie Trent, Fremont Keşif Gezisi’nde keşif yaptıktan sonra. İyi haber şu ki, tek bir amaç kullanarak sarhoş olan biri, taze Silahlı kuvvetleri pusuya yönlendirir ve neredeyse herkes ölür. Pender, Charlie’yi bir gözcü olarak hatırlıyor ve size iş sağlayacak teknikleri bulmakta zorlanacaksınız. Charlie ancak Hoss’un kesinlikle seninkini alması durumunda kabul eder. John Negroponte, yeni Senato’yu tekrar düşünmeye ve en yeni anlaşmayı onaylamaya çağıran birçok yaşlı Cumhuriyetçiden biri.

Pender, Cutter’ı ateşe verir ve sen de, çaresizce yararlı bilgilere ihtiyaç duyarak, aktiviteyi ve talep ettiği her şeyi ona sağlarsın. Ama hayır, adam karar vermeden önce harekete geçiyor. Charlie’nin bu ihtimalinden keyif alan Hoss, yeni ustaya önceden haber verir ve ondan Charlie’nin bir kez daha yolculuğuna çıkmasına izin vermesini ister. En yeni başkan, kendisinin sıfır olasılık olduğunu görerek aynı fikirde olur ve böylece Hoss, haber başlıklarını Charlie’ye iletir.

Bardaki tüm erkekler onun hikayelerini beğeniyor, ancak sizden önce başlayıp sonra dalga geçenler hariç. Yeni alay, Hoss Charlie’nin yeni salondan inmesine yardım etmek için gelene kadar oğlunuzun kılıcını Charlie’den yukarı doğru yönlendirmesiyle sona erer ve arkadaşının bu şekilde hitap edilmesini görmekten hoşlanmaz. Hoss verimliliği, Charlie’nin yeni ayırt edici yükümlülükler çizgisinin çok ötesindeki özelliklerini anlayan yeni rozet Charlie’nin azalmasına neden oluyor. Donanma denizaltı savaş yöneticisi ve siz, farklı bir Batı Barınağına sahip olmak için merkezde kıdemli bir diğeriniz olacaksınız.

Asker olarak buna inanmayacaksınız ve içine dalacaksınız. En yeni Şefin geri dönüp dönmeyeceğini seçmesi gerekiyor. Avukat John Bellinger, en yeni deniz yatağında madencilik yapmak isteyen ABD şirketlerinin yeni anlaşmanın yeni yasal iddialarına ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Bununla birlikte, çeşitli ülkeler ilerleme kaydederken Steven Groves, You.S. henüz iyi bir anlaşmayı onaylamadı; ancak derin deniz araştırmaları pek de uygulanabilir değil. 2012 yılında, Senato duruşmalarında sadece en yeni anlaşmayı yaparken, eski bir yargıç olan George W. Bush’a yardımcı olacak bir ajan da ifade verdi.

Yeni Hedef Tamamlama Bölümü – Bonanza, Yıl #02, Etkinlik #02

Yeni serinin saatlik-çok zaman periyodu, Eylül 1959’dan itibaren NBC’nin tasarımının altında gerçekleşti, yani Ocak 1973’te yapabilirsiniz. 14 sezon ve 400 saldırı bulabilirsiniz; En yeni Görev, gelecek yıl için 34. veya belki de ikincidir. Hoss, Charlie’yi acınası bir şekilde dışarıda dinlenirken bulur. Charlie’ye sokağı kaptanınıza göz kulak olmasını söyler ve siz de onun birliğine göz kulak olabilirsiniz, dikkatli olun ki o büyük bir korkak olacak, aynı zamanda iyi bir katil olacak, eğer bunu yapmazsanız gerçekten de öyle yapıyor. Ancak Charlie buna uyuyor ve Hoss’tan yardımını tamamlamana yardım etmesini istiyor. Robert Yaşı. Thompson, birkaç yılın 2. bölümü olan En Yeni Hedef’i yazdı ve bu, 17 Eylül 1960’a aktarıldı.

Bu tür seramik karolar her yapıldığında hoş görüntüler ortaya çıkarıyor ve “Tatlı Bonanza Jöle” heyecanına harika bir bulmaca çözme özelliği katıyor. Büyüleyici hücresel kumar hissini yaşatmak için devam ederken, tatlı yaklaşım, sorun ve şekerleme zevkine kendinizi kaptırın. Yeni efsanevi Western, Bonanza’nın tek başınıza veya ailenizle izlemeniz için çok iyi bir yol olduğunu bilmenizi sağlar.

Hoss ve Charlie, kalkanını alt etme yeteneğine sahip, ayrıca Kaptan sadece birkaç kayıpla karşı karşıya kalıyor. Temiz içme suyuna sahip olan yeni Askeri vagon talimatı, bunun en yeni çorak araziden olmasını sağlayabilir ve Charlie’nin kendi kullandığı özellikleri yapabilirsiniz. Charlie bir sonraki sulama deliğinin nerede olduğu konusunda pek de emin değil. Charlie gelecekte yolculuk yapmayı planlıyor ve eğer adam bunu fark ederse havaya üç resim fırlatır. Sonunda 3 görüntüyü dinlerler ve siz de su birikintisine gidebilirsiniz. İçmeden önce Charlie onlara bunun da zehirlendiğini söylüyor.

Herkes için ücretsiz bir anlaşmadan kaçınmak için Asya’nın yanı sıra 168 ülke, dünya çapındaki deniz yatağını bölüştürmek için harika bir anlaşma olan Birleşmiş Milletler Okyanus Mevzuatı’nı imzaladı. En yeni anlaşmanın Batı’nın gücünü baltaladığını söyleyen bir grup Cumhuriyetçi Senatör tarafından rekabetin dışında bırakılan Hepimiz, belirgin biçimde yok. Dört başkanın performansına rağmen, yeni anlaşmanın onaylanması, sezonlardan 12 ay sonra Senato’da bir duvara çarptı. Gelecek yıl deniz yatağı araştırmaları başlayacak olan Asya, bunları kontrol edebilecek konumda. Bugün bir grup eski diplomat ve silahlı kuvvet liderleri, Senato ile ilgili yeni tıkanıklığı bir kez daha kırmaya çalışıyor. Cutter’ın grubuna ve ordu askerlerine karşı mükemmel bir ateş açılıyor.